2024. április 23. (kedd) 06:44

39 473 dollár szavanként

john Wick

Keanu Reeves általában nem olyan szerepeket kap, amelyekhez hosszú monológok kellenek. Nem, Reeves úr egy akcióember, aki inkább hihetetlen mutatványairól híres. Ám a John Wick negyedik részében Reeves hihetetlenül sok pénzt keresett kevés beszéd mellett.
A TheStreet információja szerint az egyik néző leült, hogy kiszámolja, hány szóból állt Reeves szerepe, a sorozat negyedik részében. A színésznek állítólag 15 millió dollárt keresett ezzel a szereppel, ami azt jelenti, hogy Keanu Reeves-nek pontosan 39 473 dollárt fizettek szavanként.

 

Reeves mindig is kedvenc színésze volt az akciófilm szerelmeseinek. A szerepek drámán, vígjátékon és a 2000-es évek elején indult effektusokat megrázó Mátrix-trilógián átíveltek. Lenyűgöző kaszkadőrmunkáival megnyerte az akciófilmek rajongóit.
És a rajongók nagy vásznon szeretik élvezni a John Wick filmeket is. A „John Wick 4” 73,5 millió dollárt keresett a nyitóhétvégén, és nagyszerű kritikákat kapott. Már készül egy spin-off „Wick” film Ana de Armas főszereplésével is a rajongóknak.

Még több bulvár…