2024. június 15. (szombat) 13:19

A dubajozók titkai

Görög Zita nemrégiben arról beszélt, hogy önmagukat modellnek nevező celebek valójában dubajozásból élnek, vagyis az arab városban adják el testüket milliomos kuncsaftoknak. Ám az általa előadott történet inkább ártatlan volt ahhoz képest, hogy milyen vad dolgokat mesélnek mások, természetesen olyanok, akik sosem járta arrafelé. Hódi Pamela a minap például azt állította, hogy csak mosolygásért és pezsgő töltögetésért fizettek napi 300-500 eurót. Ez nem éppen életszerű, bár kétségtelen a szervezők ezzel szokták csábítgatni a jelentkezőket.Görög Zita is meglepődött…

– Egy hatalmas kertbe vittek minket, ahol vizet köpő delfinek voltak aranyból… Undorító volt az egész, és ami a legdöbbenetesebb volt, hogy a Valami Amerika 1 akkora óriáskivetítőn ment, mint ez a stúdió. Tehát akkor hány magyar lány lehetett ott? – tette fel a költői kérdést az egykori modell, aki pánikrohamot kapott, amikor meglátta, hogy pénz dugdosnak a lányok bugyijába, és azonnal követelte, hogy hazamehessen.

Görög Zita nyilatkozata után több méfúódiumg is megpróbált ismét a dubajozás nyoméba eredni, de nem sokra jutottak, többnyire általánosságokat, közhelyeket pufogattak a nyilatkozó lányok, akik legflejbt annyit ismertek el, hogy maguk is a szexiparból élnek.

– Ügynökségen keresztül is lehet dolgozni, de engem az egyik barátnőm szervezett be. A sejkek gyakran több hétre bérelnek ki egy lányt, amiért akár 12 millió forintnyi összeget fizetnek. Ám egy durvább perverzió kielégítésére alkalmanként is áldoznak 10-12 milliót. Nem feltétlenül készpénzben fizetnek, sokszor ékszert, gyémántot, Rolex órát ajándékoznak, mivel ezekkel feltűnésmentesen át tudunk jutni a határon. Az egyik ismert celebről például tudom, hogy havi hétmillió forintért lehet kibérelni. A  megrendelők nemcsak arab sejkek, ugyanis orosz és amerikai üzletemberek is gyakran a lányok miatt utaznak ki Dubajba.

A Blikk megkeresett egy másik, szintén a szexiparban dolgozó hölgyet, aki állítólag soha nem dubajozott, mivel veszélyesnek tartja. „Engem is többször hívtak, de soha nem mondtam igent ezekre a lehetőségekre, mert számtalan rémtörténetet hallottam arról, hogy az ottani férfiak sokkal erőszakosabbak, mint az európaiak. Egyik barátnőm rendszeresen jár ki Dubajba, tőle hallottam, hogy nagyon népszerű a csoportszex, illetve rengeteg olyan perverz kérést kapnak a lányok, amit egy átlagember el sem tud képzelni –magyarázta a neve elhallgatását kérő hölgy, akinek a szavait egy, a témával foglalkozó szakember is megerősítette.”

A perben, amely most van a bíróságon, Hódi Pamelát is beidézték, aki nem is hallott prostitúcióról. 2010 környékén dolgozott külföldön a vádlottak közvetítésével Marokkóban, Mexikóban, Bejrútban és Svájcban, ahova néha egyedül, máskor több lánnyal utazott. A repülőjegyet és a hotelekben a szállást a közvetítő cég állta, s napi 300-500 eurót keresett. A feladata az volt, hogy „mosolyogva pezsgőt kínáljon, kedvesen beszélgessen”. A tánc és az italfogyasztás nem volt tiltott, de ő nem kért az alkoholból. Korábbi vallomásában is határozottan tagadta, hogy prostitúciós munkát végzett volna. Hogy a többi lány mit tett, azzal nem foglalkozott…

 

Még több bulvár…