2024. június 17. (hétfő) 21:29

Ambrus Attila – Berki étvert bennünket

Ambrus Attila nemrégiben arról nyilatkozott, hogy Berki Krisztián milliókkal húzta le az Ázsia Expressz után. A celeb édesanyja teljesen kiakadt a Viszkisre.Ambrus Attila Ágai Kis András Mutasd magad! című műsorában idézett fel egy kínos történetet a két éve elhunyt Berki Krisztiánról és az Ázsia Expresszről, amiben együtt játszottak a főnyereményért.

„Az elején nagyon jóban lettünk, de kint Vietnámban csúnyán összevesztünk, két nap után majdnem haza is jöttem” – emlékezett az egykori Viszkis. „Nem tartotta be dolgokat… Helyretettem, mert a többi versenyzőt is átverte, azt mondta nekik, ha odaadják az érmeiket, visszaoszt nekik a nyereményből, de ez soha nem történt meg. Krisztián hozta a formáját, engem is több millióval lehúzott, de én tudtam, hogy átver. A többi versenyző viszont a mai napig haragszik rá. Maradjunk annyiban, hogy én is mínusszal jöttem ki a műsorból”.

Az interjú híre Berki Krisztián édesanyjához is eljutott. Az asszony nem érti, miért kell a fia halála után két évvel ilyeneket nyilatkozni. „Nem találom a szavakat! Hát, miért kell ezt csinálni a fiammal? Két éve meghalt már, miért kell így beszélni róla? Én csak szeretném, ha végre békén hagynák őt…”

Ambrus Attila kíméletlenül visszaszólt Berki Krisztián édesanyjának: „Ha rendesen lett volna nevelve, nem lesz belőle fehérgalléros bűnöző”

Még több bulvár…