2024. április 14. (vasárnap) 07:31

Ejnye, bejnye Kucsera

Újabb botrányos válás! Tápai Szabina és Kucsera Gábor 10 év házasság és három közös gyermek után külön utakon folytatja. A sztárpár tagjai között régóta voltak problémák, amiket információink szerint főként a világbajnok kajakos hűtlenségei okozhattak.

Lapunk legutóbb egy évvel ezelőtt számolt be arról, hogy a házaspár kapcsolata válságba került és már külön is élnek. Bár ezt akkor mind a ketten tagadták, annyit elismertek, közöttük is vannak hullámvölgyek, és nem tartják kizártnak, hogy idővel elengedik egymást. Nos, úgy tűnik, nagyot nem tévedtünk, Szabina ugyanis a nyilvánosság elé állt azzal, amit már mindenki sejtett, vagyis hogy Kucserával két éve komoly gondokkal küzdenek, amelyeket nem tudtak megoldani. Mindebben közrejátszott a családfő hűtlensége is.

– Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész – mondta a háromgyermekes édesanya a Story magazinnak.

Úgy tudjuk, Gábor és Szabina között már bő két éve is szóba került a válás, ám akkor harmadik gyermekük születése miatt megpróbálták – már sokadszor – rendezni a házasságukat.

– Szabina számára a család az első, és ezt mindig szem előtt tartotta, a gyermekei érdekében mindent megtett azért, hogy egyben tartsa a házasságát. Sok minden felett szemet hunyt, de egy idő után nála is betelt a pohár. Gábor nagyon jó édesapa, de az utóbbi időben nem volt mintaférj. Nemegyszer volt hűtlen a feleségéhez – mondta lapunknak az informátorunk.

Több forrás azt is megerősítette számunkra, hogy az egykori sportoló kalandjai között volt egy hosszabb viszony is, amelyet nyilvánvalóan képtelen volt megemészteni egykori kézilabdázó felesége, méghozzá egy ismert, ráadásul férjezett modellel, akit sokan a tévéből ismerhetnek.

Még több bulvár…