2024. június 15. (szombat) 11:43

Eltitkolt budai luxusvilláját árulja Galambos Lajcsi

Galambos Lajos

Titokzatos villát árul Galambos Lajcsi. A csaknem félmilliárd forintot érő ingatlan Buda egyik exkluzív részén található, és már napok óta kint virít rajta az „Eladó” tábla. De mi köze ehhez a házhoz a sztártrombitásnak?

A Sas-hegy déli oldalán, egy arborétumszerű parkkal övezett területen áll a múlt század harmincas éveiben épült elegáns villa. A környékbelieknek fogalmuk sem volt egészen eddig, ki a tulajdonosa, hiszen csak munkásokat és építőipari gépeket láttak a hatalmas háznál az elmúlt hónapokban. Úgy tűnt, a tulajdonos szeretné felújítani, esetleg kissé átalakítani az ingatlant, éppen ezért mindenki meglepődött, amikor nem is olyan régen kikerült rá az „Eladó” felirat.

– Rendszeresen az utcában szoktam sétáltatni a kutyámat. Munkásokat mindig láttam, ám néhány napja feltűnt az is, hogy eladó. Fogalmam sem volt, ki a tulajdonos, amíg péntek délelőtt meg nem láttam a bejáratnál Galambos Lajost és egy másik embert – mesélte olvasóriporterünk, Csenge, akinek szemfülességéért természetesen jár a 10 ezer forint. – Először a hangját ismertem meg Lajcsinak, arra kaptam fel a fejem a nagy havazásban. Nem hallottam tisztán, miről beszélgetnek, az azonban biztos, hogy Lajcsi árulja a házat, mert ő mesélt a méreteiről, a szobáiról és az éppen folyó felújítási munkákról. A vételárat nem hallottam… na, nem mintha meg tudnám vagy akarnám vásárolni…

„Furcsa, hogy bármi történik velem, az azonnal hír lesz.”

Kerestük a mulatós sztárt is, hogy megkérdezzük, tényleg ő árulja-e a villát, de először nem akart nyilatkozni, mondván, a múlt héten bejelentette, hogy visszavonul a nyilvános szerepléstől. Ám később kötélnek állt.

– Furcsa, hogy bármi történik velem, az azonnal hír lesz. Na, mindegy… Valóban enyém a villa, több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatároztam, hogy ide költözöm a gyermekeimmel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban – mondta a trombitás. – Nem titok, amiatt vettem Budapest ezen részén, mert itt nagyon jó a levegő, márpedig a fulladásos betegségemnek az a legfontosabb. Nyugalomra és békére van szükségem. Sok minden bánt, amiktől pszichoszomatikus betegségeim alakultak ki, de szerencsére ezek kezelése már folyamatban van.

Arra a kérdésre, jelenleg hol él, gondolkodás nélkül azt a választ adta, hogy változatlanul a boldogasszonypusztai birtokán, amit egyébként szintén árul.

„Én mindenhol jól érzem magam”

– Én mindenhol jól érzem magam, ez nem földrajz függvénye – mondta. – Ha vevőre talál ez a villa, már meg is van, mit vásárolunk az érte kapott pénzből. Kinéztünk egy szép belvárosi ingatlant, amely alkalmas a két fiam számára otthonnak és irodának is. A nagyobbik diplomata-közgazdásznak készül, míg a kisebbik jogásznak. A kislányom, Bogika dizájntervezéssel foglalkozik, jelenleg Magyarország legnépszerűbb előadóinak tervez ruhákat. Neki is lesz ott bőven hely…

Hogy mennyiért árulja a sashegyi házat Lajcsi, nem akarta megmondani, így megkérdeztünk egy ingatlanforgalmazásban jártas szakembert, aki szerint egy ilyen önálló, többgenerációs családi villa ára ezen a zöldövezeti, exkluzív környéken egészen biztosan meghaladja a 400 millió forintot.

– Megváltoztak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát. Szeretném leszögezni, hogy ennek semmi köze a bírósági ügyemhez, egyáltalán nem igazak azok a híresztelések, hogy felszámolok és eladok mindent, aztán meg eltűnök. Sokszor jártam az elmúlt időszakban külföldön, sok lehetőségem lett volna kint maradni, de ilyen szembe sem jutott. Engem a családom, a gyökereim és az emlékeim, minden ehhez az országhoz köt – jelentette ki.

Még több bulvár…