2024. június 17. (hétfő) 22:31

Győzike ígérget, Marics cáfol

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közösségi oldalán posztolt egy videót, amelyen Gáspár Győző politikai kampányt folytatott Kál községben, egy gyereknapi rendezvényen. A show-man azt ígérte, hogy elhozza a falunak Marics Petit, ha újraválasztják az eddigi független polgármestert. „És azt is megígérem nektek, hogyha polgármester urat visszajelöljük, és újra bizalmat adunk neki, akkor elhozom nektek ide a faluba Marics Petit (…) Egy házban lakunk a Marics Petivel, és mondtam neki, hogy jövök Kálra. Mondtam neki, hogyha megválasztjátok a polgármestert, akkor Marics Peti jön hozzátok. Azért ez mekkora! Ki az, aki szereti Marics Petit? Na, akkor nem kell mást tenni, hogy a polgármester urat újra be kell jelölni– hangzik el a videóban Gáspár.

Marics Peti szerint semmit nem tudott arról, amit a show-man állított. A celebet arra kérte, hogy ne mondjon hülyeségeket, és a tudta nélkül ne keverje bele politikai dolgokba. „Ez miaf*szom xddddd. Nyilván semmit nem tudtam erről, Győzi, szedd már össze magad, miért kell belekeverni tudtom nélkül politikai dolgokba? Hülyeségeket ne mondjál már, hogy együtt lakunk, meg hogy hova viszel, mert az emberek elhiszik”.

Hadházy Ákos szerint Gáspár Győző „a legocsmányabb politikai pedofil tempóban biztatja a gyerekeket”, hogy szüleiket rávegyék a helyi polgármester újraválasztására. „A dolog azon kívül, hogy visszataszító, amúgy törvénytelennek is tűnik több szempontból is” – tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Győzike ámokfutása politikai ügyekben azóta tart, mióta csatlakozott a Fideszhez. S Rogánék ezúttal sem voltak túl óvatosak, mert többet fognak veszíteni az énekessel, mint nyerni, hiszen nem az eszéért szeretjük. Várható volt, hogy sorban követi majd el a baklövéseket,könnyű prédát szolgáltatva a bulvárnak.

Még több bulvár…