2024. július 22. (hétfő) 11:01

Marcellina hetvenéves

Marcellina

Marcellina szerdán lett hetvenéves, amit hatalmas bulival ünnepelt meg. A partira ismert zenészek és énekesek is ellátogattak, hogy felköszöntsék az örökifjú énekesnőt.

A Kócbabák egykori tagja nem akart nagy bulit tartani, ám három héttel ezelőtt az egyik barátja megjegyezte, olyan nincs, hogy ne ünnepeljék meg a kerek évfordulót. Marcellina végül engedett, és a barátai segítségével rövid idő alatt szervezett egy szülinapi bulit a Vakok Intézetében, ahová meghívást kapott többek között Zalatnay Sarolta, Vincze Lilla, Bíró Ica, Madár Vera, Szigeti Ferenc, B. Tóth László, Delhusa Gjon valamint Fásy Ádám és családja. A partira a Blikk is hivatalos volt.

– Fel sem tudom fogni, hogy már ennyi idős vagyok, belül még mindig tininek érzem magam, akinek rengeteg álma és terve van. Ez nem is lehet igaz – kezdte viccelődve lapunknak Marcellina, aki meglepetésműsorral várta a vendégeit: felelevenítette zenei munkásságát, bemutatta új videóklipjét, valamint egy divatbemutatón a nemrég elkészült sportruha-kollekcióját is. Az örökifjú énekesnő számára ugyanis nagyon fontos, hogy ennyi idősen is példát mutasson azzal, hogy egészséges életmóddal, sporttal tartsa karban magát. Ennek köszönheti elképesztő alakját, amiért még mindig odavannak a férfiak.

– Jelenleg egyedülálló vagyok. Udvarlók akadnak bőven, idősebbek, velem egykorúak és nálam jóval fiatalabbak is. Ugyanakkor egy olyat sem ismerek, aki tudná velem tartani a tempót. Én most is úgy élek, mint egy fiatal, egyfolytában dolgozom, pörgök és új dolgokban próbálom ki magam. Ezt – sajnos – a korosztályombeli férfiak nehezen tudják tolerálni – tette hozzá.

Még több bulvár…