2024. június 15. (szombat) 12:58

Miért utazott Zuckerberg Magyarországra?

Zuckerberg

Tizenkilenc éve, hogy az egész világot meghódító útjára indult Mark Zuckerberg és programozó társainak fejlesztése, a Facebook. A Meta vezérigazgatója azóta a világ egyik leggazdagabb embere lett, néhány évvel ezelőtt pedig Magyarországon is járt, ráadásul egy meglehetősen vicces ügy érdekében.
Nem túlzás azt kijelenteni, hogy a Facebook teljesen átformálta a hétköznapjainkat és azt, hogy hogyan beszélgetünk és lépünk kapcsolatba ismerőseinkkel – vagy éppen teljesen idegenekkel. Ha találkozunk egy új emberrel, bemutatkozás után a második, harmadik cselekedetünk az, hogy megkeressük az illetőt Facebookon és ismerősnek jelöljük, hiszen biztosra vesszük, hogy elérhető a platformon.
Mark Zuckerberg sikertörténete ráadásul nem csak a felhasználókat vonzotta be, hanem Hollywoodot is, 2010-ben ugyanis egy film is megjelent a Facebook alapításáról , amely a későbbiekben a legjobb adaptált forgatókönyvnek járó Oscar-díjat is elnyerte. De mennyit tud magáról a Facebookról és alapítójának, Mark Zuckerbergnek a történetéről?

Még több bulvár…