2024. május 20. (hétfő) 10:28

Nincs remény Tom Sizemore megmentésére

Tom Sizemore

Tom Sizemore orvosai azt javasolják a családjának, hogy vegyék le a színészt a gépekről, amelyek életben tartják – tájékoztatott a News. A 61 éves színész február 18-án esett össze Los Angeles-i otthonában, és azóta kritikus állapotban, kómában és intenzívosztályon van. Orvosai agyi aneurizmát állapítottak meg nála, amely szélütés következtében alakult ki.
Menedzsere, Charles Lago hétfői nyilatkozata szerint „Ma az orvosok arról tájékoztatták a családját, hogy nincs további remény, és javasolták a mesterséges életben tartás megszüntetését. A család jelenleg megvitatja a döntést és szerdán ad ki újabb nyilatkozatot.”
Sizemore több mint kétszáz figyelemre méltó filmben szerepelt, többek között a „Ryan közlegény megmentése”, „A sólyom végveszélyben”, az „Az 57-es utas” és a „Szemtől szemben” című filmekben.

„A magánélet védelmét kérjük a családja számára ebben a nehéz időszakban, és mindenkinek köszönetet mondanak a több száz támogató üzenetért és imáért, amit kaptak. Nehéz időszak volt ez a számukra” – mondta Lago.

Még több bulvár…