2024. július 22. (hétfő) 10:17

Timi és Svarci?

Úgy tűnik, Schwarzenegger szeret biciklizni és nem mindig ugyanazt a hölgyet viszi magával.A kaliforniai bulvár lapok pedig előszeretettel követik Svarcit, hiszen az ex-kormányzó szívműtétje után egyre jobb formába lendül és 76 éve sor ellenére a hölgyeket sem kerüli el. Vajna Timi pedig ott bóklászik a környéken és mellesleg egykori férje révén ismeri a színészt..

Pár hónappal azután, hogy Arnold Schwarzenegger otthoni állatkertjében bukkant fel Vajna Tímea, nemrég ismét együtt fotózták le a színésszel. Ezúttal együtt indultak biciklitúrára Los Angelesben – erről a Daily Mail tett közzé fotókat.A lap szerint a páros a kaliforniai Venice Beach-en tekert, majd többen csatlakoztak hozzájuk, és a Gold’s Gym nevű edzőteremnél is megálltak. Vajna egy puszit is kapott a színésztől, s a külföldi sajtó már most összeboronálta őket.

A lap színésznőként és Palácsik Tímeakánt hivatkozik Vajna Tímeára. Az üzletasszony valójában eddig csak egy filmben tűnt fel – a 2017-es Wonder Woman-filmben statiszta volt, egy amazont alakított.

Schwarzenegger Andy Vajna jó barátja volt, így ismerkedett meg Vajna Tímeával, akivel a producer 2019-es halála óta is tartja a kapcsolatot. A Terminátor sztárja 2013 óta együtt van a 48 éves Heather Milligannel, de november elején egy másik ismeretlen, szőke hajú nővel is lefotózták – vele Santa Monicában biciklizett.

Még több bulvár…