2024. június 15. (szombat) 13:35

Kijelentkezős album

S.O.O.T.

2023-ban ismét S.O.O.T. lemez érkezik, aminek első jele a napokban megjelent video.

A Kollár Ádám gitáros-dalszerző vezette kezdetektől vendégénekesekkkel dolgozó projekt két EP és két album után idén új anyaggal jelentkezik. A tizenkét tételes album Signed Out On Third címmel várhatóan augusztusban kerül napvilágra teljes egészében, digitális formában.

A lemezen a jól megszokott módon vendégénekesek sora szerepel. Név szerint: Budai Petur, Csiaki Márk, Komáromi Gergely, Lőcsei Bence, Rákóczi Antal, Sándor Éva és Török Viktor. A lemez kiemelt vendége Michelle A. Julyan /PRS pulse artist/ amerikai gitáros, míg billentyűkön Maros Zoltán működött közre egy szám erejéig. Basszusgitárokat Kerezsi Gergely, Maros Rudolf és Kollár Ádám játszották fel. A gitárok és egyéb részek, mint mindig, a projekt-felelős, Ádám házi stúdiójában készültek Érsekcsanádon. A lemez dobfelvételei még 2022-ben megszülettek a Zengőkertben Bánházi Gábor értő közreműködésével.

A zenekar nemrég rögzített pár képkockát a lemez harmadik számához. A Komáromi Gergely (ex-Omega Diatribe) hangján életre kelő Toskanium egyben Ádám tiszteletadása személyes kedvencei, a Toska zenekar felé!

Még több kultmix…
Novella