2024. április 18. (csütörtök) 11:58

Nacsa skatulyái

Nacsa Olivér Hajóst és Bödöcsöt is a baloldal szócsövének tekinti, s így jogosnak érzi, hogy ő meg a kormány mellett agitál. Az operettel is kacérkodó Nacsa egy dologról feledkezik el, hogy az általa említett két humorista mindkét oldalt rendszeresen megsorozza és nem állt be egyetlen párt mögé sem. Ellenben Nacsa jó pénzért hirdeti a NER fennhatóságát és mindent elkövet, hogy kimossa a kormánypárt szennyesét, meg ha néha lehetetlenre is vállalkozik. Az, hogy a nőkről mi a véleménye, ugyancsak szinkronban van a Fidesz nőgyűlölő, macsó nézeteivel.

Pottyondy Edináról és Bödőcs Tiborról is elmondta a véleményét Nacsa Olivér a KarcFM Bezzeg című műsorában. A kijelentéseit a 444 szúrta ki. Ezekből kiderül, hogy genderkérdésekkel nem lehet sarokba szorítani Nacsát, ő ugyanis tisztán átlát a dolgokon, ezért ki is jelentette a műsorvezető Pottyondy Edina munkásságát firtató kérdésére: „Szerintem ez nem egy női pálya, nem egy női műfaj a humor. Ha megnézzük nem voltak sokan (nők) ebben a szakmában.” Nacsa Olivér úgy véli, hogy „a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják. Nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma.”

Na, de mit gondol akkor a férfi humoristákról? Szerencsére szóba került Bödőcs Tibor, akiről Nacsa kijelentette, hogy zseniális, de sajnos a baloldal szócsöve lett.

„Most mondjam azt, hogy nekem ezzel van bajom? (..) Zseniális tehetségnek tartom, és tulajdonképpen, ha az ő részükről lenne megfelelő viszonyulás például ahhoz, ahogyan mi (..) politikai témához nyúlunk, akkor talán még ezzel se lenne baj. Az elfogadás. De elfogadás nincs” – mondott ítéletet.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Nacsa politikai skatulyákba helyezi el a humoristákat, beleértve saját magát is. Öt éve a Magyar Időknek így fogalmazott a kormánypárti nézeteit indokolva: „Ha olyan, egyébként általam művészileg nagyra becsült kollégák – hogy csak ennél a műfajnál maradjunk –, mint Hajós András vagy Bödőcs Tibor a liberális oldalnak lettek a szószólói, akkor úgy gondolom, hogy a konzervatív oldalnak ugyanúgy »jár« ez a lehetőség, hogy ismert művészek kiálljanak az értékrendje mellett. És ha most én vagyok, aki ezt a vállamra vehetem, én lehetek ennek a zászlóvivője, akkor én ezt örömmel megteszem”.

 

Még több kultmix…
Novella