2024. május 18. (szombat) 15:55

Ozzy Osbourne mégsem jön

A rajongók akkor már izgulhattak, hogy vajon mi lesz a budapesti koncerttel, a félelmük pedig beigazolódott: bejelentette, hogy lemondja 2023-as turnéját Európában.

Osbourne szerda hajnalban adott ki közleményt, amely szerint egy négy évvel ezelőtti balesetben elszenvedett gerincsérülés miatt nem tud turnézni – számolt be róla az AP hírügynökség.

– Őszintén hálás vagyok amiatt, ahogy mindannyian türelmesen ragaszkodtatok a megvett jegyekhez, de jó lelkiismerettel mostanra rájöttem, hogy fizikailag nem vagyok képes megcsinálni a közelgő európai és brit turnémat – írta Osbourne.

A 74 éves Grammy-díjas, a Black Sabbath metálegyüttes egykori énekese szerint fizikailag gyenge maradt három műtét, az őssejtkezelések, a fizikoterápia és a Hybrid Assistive Limb-kezelés után is.

– Soha nem gondoltam volna, hogy a turnézó napjaim így véget értek. A csapatom jelenleg olyan ötletekkel áll elő, hogy hol tudok majd fellépni anélkül, hogy városról városra és országról országra kellene utaznom – tette hozzá.

 

Még több kultmix…
Novella