2024. július 16. (kedd) 08:06

Születésnapi album

Korda

Korda György 85 születésnapja alkalmából érkezett meg a Korda 85 című gyűjtemény a legnagyobb slágerekkel és új remixekkel. Korda György és Balázs Klári egymástól elválaszthatatlanok évtizedek óta. A páros neve egybeforrt a magyar zenei élettel és szórakoztatóiparral. Egyedülálló stílusukkal, fergeteges hangulatú fellépéseikkel és örökzöld slágerjeikkel generációk szívét hódították meg – néhány éve még a Z generáció tagjai is megtalálták maguknak a házaspár fantasztikus munkásságát. Slágereik szinte minden házibuliban felcsendülnek.

Korda György igazi ikon a magyar zeneiparban, 85 évesen is töretlenül aktív. Születésnapja alkalmából jelent meg ez a speciális album. A Korda 85 igazi csemege a rajongók számára, ráadásul csak hanglemezen jelenik meg. Az első oldalon vadonatúj remixeket és friss felvételeket hallhatunk, míg a második oldalon a legnagyobb Korda György – Balázs Klári slágerek sorakoznak fel.

A Hungaroton és a Korda Management megbízásából készült lemez igazi időutazáson viszi végig a hallgatót, felelevenítve a régi slágerek hangulatát, miközben a legnagyobb hazai dance-sztároknak köszönhetően új zenei élményekkel is gazdagítja.

Még több kultmix…
Novella