2024. május 20. (hétfő) 11:59

Meddig tart Harry herceg és Meghan násza?

Naponta kapunk újabb és újabb híreket, hogy Harry herceg házassága válságban van, s miután már fajdminden kártyát kijátszottak, könnyen zátonyra futhat kettőjük kapcsolata. Most már az anyagiakról sem hallgatnak az elemzők, akik szerint túl költséges a család életvitele és miután már mindent kiadtak, ami piacképes, lassan nem marad több eladódható portéka. III. Károly király viszont közölte, hogy a királyi ház nem fedezi a pár költségeit, tehát magukra maradnak.

A brit királyi család egyik szakértője új könyvében hozományvadászként állítja be Meghan Markle-t, mégpedig azért, mert az egykori színésznő „jóval vaskosabb bankszámlára” számított, amikor megismerkedett a férjével – írja a Bors.

A páros öt évvel ezelőtt házasodott össze, azóta pedig rengeteg minden történt velük. Harry és Meghan 2020 márciusában felhagyott a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és első gyermekükkel együtt Kaliforniába költöztek. Kapcsolatuk a családtagokkal – különösen Vilmossal és feleségével, Katalin hercegnővel – azóta is feszült. Úgy tervezték, hogy visszavonulnak a nyilvánosságtól, ez nem sikerült nekik, azóta pedig egyre komolyabb botrányokba keverednek.

Harry herceg nemrég például a Tartalék című botránykönyvével sokkolta a nagyközönséget, valamint a családját, amiben kiteregeti az uralkodó család szennyesét. Most pedig Tom Quinn tett sokkoló kijelentést a legfrissebb könyvében, amiben úgy fogalmazott, hogy Meghan Markle-t valósággal sokkolta, amikor rájött, hogy Harry herceg nem milliárdos, „csak” milliomos.

Meghan színésznőként nagyjából 2 millió dollár vagyont szerzett magának, a jelenlegi közös vagyonuk pedig 60 millió dollárra rúghat, ami egyáltalán nem tekinthető kevésnek. Azonban a jelenlegi életvitelük rengeteg pénzt felemészt.

Quinn hozzátette, a bevételük csak a hírnevükből van, ami nem tarthat örökké, mert „a médiahadjáratuknak egyszer véget kell érnie, hiszen nem játszhatják végtelenségig az áldozat szerepét”.

A szakértű úgy látja, nemcsak a királyi családban volt másodlagos szerepe Harrynek, hanem a házasságában is, éppen ezért úgy véli, hogy csak idő kérdése és véget ér a kapcsolatuk.

Kapcsolódó
Még több NAGYVILÁG…